Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoM2.org? Gra ktoś?

VMWare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym się dowiedzieć czy gracie na world of metin2?

Czy warto grać?

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Moim zdaniem warto. Miła administracja, szybko odpisała. W grze. Dużo graczy, mało co spotkałem takich toksycznych graczy na chacie jak i na spotach.  

Opublikowano

Ja również polecam Tobie WoM2, jest dużo graczy, łatwo się gra, ładna oprawa graficzna oraz administracja, w której chyba jest Polak, więc warto zagrać.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Tez polecam . Jak wiesz gra tam jest bardzo uproszczona . Nie ma wyzywania , ksucia . Gracze starają trzymać poziom . No i trzeba znać podstawy angielskiego :)

BUM

Opublikowano

gra tam gora 1k graczy w godzinach szczytu.. w porównaniu na Balmora S2 gra 2k osob w godzinach szczytu a serwery duzo sie nie róznia. Nawet powiem ze Balmora lepsza.

nie warto grac na tym WoM

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

gra tam gora 1k graczy w godzinach szczytu.. w porównaniu na Balmora S2 gra 2k osob w godzinach szczytu a serwery duzo sie nie róznia. Nawet powiem ze Balmora lepsza.

nie warto grac na tym WoM

ale ty jesteś głupi to jest nie realne.

@topic

Licznik pokazuje liczbę zalogowanych osób a nie postaci. Czyli jak zalogujesz 5 postaci to w liczniku liczona jest tylko jedna. Czyli jak pokazuje 980 np to tak naprawdę jest ok 1.5k +

Gra tam sporo osób i serwer jest naprawdę przyjemny. Cały czas się rozwija. Możesz sobie votować co 18h za darmowe smy. Eventy są bardzo często i dużo da się na nich zarobić.

Sam grałem jednak z braku czasu musiałem przestać. Jednak serwer polecam w 150%.

MTnm3AS.png

Opublikowano

Grałem ostatnio w sumie to się opłaca Administracja jest bardzo aktywna,są eventy oraz bardzo dobra interakcja z graczami ;)

Polecam  ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...